Ο γιατρός

Σύντομο βιογραφικό του γιατρού

Ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1998-2004), κατόπιν εισαγωγής μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων, κι έλαβε το πτυχίο του με βαθμό "ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ". Πριν από την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών έλαβε υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.).

Το Μάρτιο του 2006 ξεκίνησε η ειδίκευσή του στην Ορθοδοντική στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Το Πρόγραμμα Ειδίκευσής του περιελάμβανε εκτενή θεωρητική μελέτη και κλινική άσκηση (δηλαδή θεραπεία ασθενών στην Ορθοδοντική Πανεπιστημιακή Κλινική) σε όλες τις σύγχρονες ορθοδοντικές τεχνικές, συμπεριλαμβανομένων της Γλωσσικής Ορθοδοντικής και της ορθοδοντικής με Διαφανείς Νάρθηκες Invisalign. 

Το Σεπτέμβριο του 2009 αποφοίτησε λαμβάνοντας Δίπλωμα στην Ορθοδοντική (Dipl. Orthod.), Μάστερ στην Ορθοδοντική (MOrth), και το αριστείο "Bert Levin" ως τιμητική διάκριση για τις κλινικές και θεωρητικές επιδόσεις του.

Έχει λάβει πιστοποίηση από το ελληνικό κράτος μέσω της απονομής του τίτλου της Οδοντιατρικής Ειδικότητας της Ορθοδοντικής από την Περιφέρεια Αττικής κατόπιν επιτυχίας του στις εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Έχει λάβει πιστοποίηση για όλες τις τεχνικές που εφαρμόζονται στο ιατρείο του και συγκεκριμένα:

 1. για την τεχνική ΜΒΤ
 2. για την τεχνική Damon (ταχεία ορθοδοντική θεραπεία σε λιγότερες επισκέψεις)
 3. για την τεχνική Ιnvisalign (ορθοδοντική θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες)
 4. για την τεχνική Ιncognito (ορθοδοντική θεραπεία με κρυφά άγκιστρα - γλωσσική ορθοδοντική)
 5. για την τεχνική STB (ορθοδοντική θεραπεία με κρυφά άγκιστρα- γλωσσική ορθοδοντική)
 6. για την τεχνική Orthocaps (ορθοδοντική θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες)
Eίναι μέλος:
 1. της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (American Association of Orthodontists - AAO)
 2. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών (World Federation of Orthodontists -WFO)
 3. της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος (ΟΕΕ)
 4. του Οδοντιατρικού και Ορθοδοντικού Συλλόγου του Ηνωμένου Βασιλείου (General Dental Council UK - Specialist List in Orthodontics)
 5. του Οδοντιατρικού και Ορθοδοντικού Συλλόγου της Νορβηγίας (Ηelsedirekroratet - The Norwegian Directorate of Health)
 6. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ)

Ο γιατρός δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συνεχή επιμόρφωση. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με εργασίες και παρουσιάσεις. Εργασίες του έχουν δημοσιευθεί στα πιο έγκυρα ελληνικά οδοντιατρικά περιοδικά. Eπίσης συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεχούς Επιμόρφωσης της Αμερικανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας (American Association of Orthodontists - AAO) με πολυάριθμες πιστοποιημένες ώρες συμμετοχής σε σεμινάρια και συνέδρια μέσω του διαδικτύου.

Η πρώτη ορθοδοντική εξέταση είναι δωρεάν!

Μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση. Kάνετε κλικ στο 'δωρεάν εξέταση' για να κλείσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στo 2106839939.