Λειτουργίες και ασφάλεια

Στόχος αυτού του ιστότοπου είναι να λειτουργεί ως μέσο ενημέρωσης για την σύγχρονη ορθοδοντική θεραπεία και ως μέσο διευκόλυνσης των ασθενών του ιατρείου. Με βάση το συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας προσφέρονται υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες του ιστότοπου. Σε όσους που έχουν προχωρήσει σε ορθοδοντική θεραπεία παρέχονται επίπλέον:

  1. προσωπική και απόρρητη σελίδα στον ιστότοπο με τις πληροφορίες για τη θεραπεία τους
  2. δυνατότητα αλλαγής των ραντεβού με τον γιατρό έως και 24 ώρες πριν
  3. προσωπικές ρυθμίσεις των emails που θα λαμβάνει από το ιατρείο

Κάποιες από αυτές τις λειτουργίες, προϋποθέτουν την καταχώρηση προσωπικών σας στοιχείων και τη χρήση τους στις εφαρμογές του ιστότοπου και του ιατρείου. Πρέπει να επισημανθεί ότι το τεχνικό προσωπικό έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα δεδομένα σας, ιατρικά και προσωπικά, να είναι ασφαλή και κρυπτογραφημένα. Μοναδικός αποδέκτης των στοιχείων σας είναι ο γιατρός και μοναδικός σκοπός, η ενημέρωση και η διευκόλυνσή σας. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που καταχωρείτε στον ιστότοπο χρησιμοποιείται μόνο για την επικοινωνία σας με το γιατρό και δεν προωθείται σε κανέναν άλλο. Σας εγγυώμαστε ότι δεν θα σας αποστέλλονται ανούσια συχνά emails (spam) και ότι θα έχετε τη δυνατότητα να σταματήσετε την αποστολή περιοδικών emails από το ιατρείο που δε σας αφορούν προσωπικά.

Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία για τα ανωτέρω ή αν θέλετε να αναφέρετε κάτι που σας φάνηκε ύποπτο ή σας προβλημάτισε σχετικά με την ασφάλεια του ιστότοπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε με το γιατρό και το τεχνικό προσωπικό και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

required
required
required

Η πρώτη ορθοδοντική εξέταση είναι δωρεάν!

Μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση. Kάνετε κλικ στο 'δωρεάν εξέταση' για να κλείσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στo 2106839939.