Καλώς ήλθατε

Το ιατρείο ειδικεύεται στην ορθοδοντική θεραπεία παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων.

Με κριτήριο της ανάγκες του κάθε ασθενή και με εξατομίκευση της θεραπείας του, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση των ορθοδοντικών προβλημάτων. Διαθέτουμε πιστοποίηση για τις πιο σύγχρονες και έγκυρες τεχνικές Συμβατικής Ορθοδοντικής, Γλωσσικής Ορθοδοντικής, και Ορθοδοντικής με Διαφανείς Νάρθηκες Ιnvisalign, Clear Aligner και Orthocaps.

Σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές γιατί σε πολλές περιπτώσεις η ορθοδοντική είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Μπορούμε να συζητήσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα, να το κοστολογήσουμε, και να σας δείξουμε το τελικό αποτέλεσμα από περιπτώσεις που μοιάζουν με τη δική σας.

H πρώτη επίσκεψη γνωριμίας είναι δωρεάν.

Στο συγκεκριμένο ιστότοπο μπορείτε να λάβετε μια γενικού χαρακτήρα ενημέρωση για την ορθοδοντική και τον τρόπο που ασκείται στο χώρο μας.

I "Αόρατη" Oρθοδοντική

Η "Aόρατη" Ορθοδοντική αποτελεί μια σύγχρονη θεραπευτική επιλογή. Περιλαμβάνει τη Γλωσσική Ορθοδοντική (τεχνική Incognito και άλλες) και τους Διαφανείς Νάρθηκες (Invisalign και άλλοι τύποι). Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να λάβουν ορθοδοντική θεραπεία, αλλά η μεταλλική εμφάνιση των συμβατικών αγκίστρων αποτελεί γι' αυτούς αποτρεπτικό παράγοντα.

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρούμε το κόστος της Γλωσσικής Ορθοδοντικής και των Διαφανών Ναρθήκων σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα.

Η εταιρεία Invisalign παρέχει 25% έκπτωση σε όσους ασθενείς ξεκινήσουν θεραπεία στην ορθοδοντική κλινική μας.

Ορθοδοντικά προβλήματα

Δείτε τις αρχικές και τελικές φωτογραφίες περιπτώσεων με διαφόρων τύπων ανωμαλίες σύγκλεισης. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ανανεώνεται συνεχώς θα βρείτε και στη σελίδα μας στο facebook. Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμβολή της εικόνας -έναντι των κειμένων- στην προβολή της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι φωτογραφίες πληρούν τους κανόνες σεβασμού των προσωπικών δεδομένων και είναι από περιπτώσεις που έχουν ξεκινήσει και τελειώσει την ορθοδοντική τους θεραπεία στην κλινική μας. Κάποιες από αυτές ίσως μοιάζουν με τη δική σας! 

Η πρώτη ορθοδοντική εξέταση είναι δωρεάν!

Μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση. Kάνετε κλικ στο 'δωρεάν εξέταση' για να κλείσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στo 2106839939.


Δείτε μεγαλύτερο χάρτη