Καλώς ήλθατε

Το ιατρείο ειδικεύεται στην ορθοδοντική θεραπεία παιδιών, εφήβων κι ενηλίκων.

Με κριτήριο της ανάγκες του κάθε ασθενή και με εξατομίκευση της θεραπείας του, εφαρμόζουμε όλες τις σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους. Διαθέτουμε πιστοποίηση για τις πιο έγκυρες τεχνικές Συμβατικής Ορθοδοντικής, Γλωσσικής Ορθοδοντικής, και Ορθοδοντικής με Διαφανείς Νάρθηκες Ιnvisalign, Clear Aligner και Orthocaps.

Σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές γιατί σε πολλές περιπτώσεις η ορθοδοντική είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Μπορούμε να συζητήσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα, να το κοστολογήσουμε, και να σας δείξουμε το τελικό αποτέλεσμα από περιπτώσεις που μοιάζουν με τη δική σας.

Είμαστε το μοναδικό ορθοδοντικό ιατρείο που διαθέτει το κορυφαίο -βάσει συγκριτικών μελετών- ασύρματο ενδοστοματικό scanner (Trios-3Shape). Το ενδοστοματικό scanner απεικονίζει τρισδιάστατα την οδοντοστοιχία χωρίς τη χρήση ακτινοβολίας. Aυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με την τεχνική Invisalign και με τα υπόλοιπα συστήματα από διαφανείς νάρθηκες.

H πρώτη επίσκεψη γνωριμίας είναι δωρεάν.

| Αόρατη Oρθοδοντική

Η Aόρατη Ορθοδοντική είναι μια σύγχρονη θεραπευτική επιλογή. Περιλαμβάνει τη Γλωσσική Ορθοδοντική (τεχνική Incognito και άλλες) και τους Διαφανείς Νάρθηκες (Invisalign και άλλοι τύποι). Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να λάβουν ορθοδοντική θεραπεία, αλλά η εμφάνιση των συμβατικών αγκίστρων αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρούμε το κόστος της Γλωσσικής Ορθοδοντικής και των Διαφανών Ναρθήκων σε πολύ ανταγωνιστικά επίπεδα.

Ως Platinum Elite providers της Invisalign παρέχουμε έκπτωση -40% και σημαντικές διευκολύνσεις πληρωμών σε όσους ασθενείς ξεκινήσουν θεραπεία με Invisalign στην ορθοδοντική κλινική μας

Ορθοδοντικά προβλήματα

Δείτε τις αρχικές και τελικές φωτογραφίες περιπτώσεων με διαφόρων τύπων ανωμαλίες σύγκλεισης. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ανανεώνεται συνεχώς θα βρείτε και στη σελίδα μας στο facebook. Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμβολή της εικόνας -έναντι των κειμένων- στην προβολή της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι φωτογραφίες πληρούν τους κανόνες σεβασμού των προσωπικών δεδομένων και είναι από περιπτώσεις που έχουν ξεκινήσει και τελειώσει την ορθοδοντική τους θεραπεία στην κλινική μας. Κάποιες από αυτές ίσως μοιάζουν με τη δική σας! 

Η πρώτη ορθοδοντική εξέταση είναι δωρεάν!

Μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το ορθοδοντικό σας πρόβλημα χωρίς καμία επιβάρυνση. Kάνετε κλικ στο 'δωρεάν εξέταση' για να κλείσετε το ραντεβού σας ή καλέστε στo 2106839939.


Δείτε μεγαλύτερο χάρτη